Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Sep-2009 01:14 Email | Share | Bookmark
Raya & kenangan dihari raya

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tahun ni x banyak ambik gambo, sibuk berkelek dan anak kecik. Gambar kekanak je yang ada, depa ni nampak je mak sedara dia pegang kamera sibuk suh snap Enjoy jelah gambar yang ada yer. Satu lagi keretaku mengalami kecederaan sket ari raya aritu, so haku pon xde mud nak beraya. Gatal juga keteku ni ade ke dia gi gesel body dia dgn border kat tepi longkang Nak salahkan kete polak, sape yang drive

Nak ambik gambar bertiga susah btol..so kena la edit .Takpelah nampak bertiga gak kan

Tengah bersiap2, nasib baik ada kazen dia yg boleh harap. Ibu memang tak terlayan dah

Motip ? nak tunjuk baju raya aku, nampak tak yg bunge pink tu . nampak kembung tu bukan peyut aku tau,,efek fan kat belakang


Solehah bambam. makin gelap plak anak aku ni..Wat muka sebab pepagi hari dah nak pakai gown ibu paksa suh pakai baju kurung

Keteku yang cedera..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net