Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Jul-2008 01:39 Email | Share | | Bookmark
Cerita Family Day

hbby ngah ikat riben
dalam perjalanan
nampak tak meter tu..masa ni Anis dok atas riba Hbby
View all 36 photos...
Assalamualaikum semua. Baru masuk kje ni, balik dari Rompin sambung Mc lagi dua hari, itu pasal fp baru berapdet hari ni. Nak dijadikan cerita Ibu, wawa&anis demam masa berfamily day kat Summer Set tu.Jadi takleh enjoy sakan la masa kat sana.Dok melepak dalam bilik jer. Nasib baik petang sabtu tu dak ok sket, so bolehlah joint dinner tuk malam tu. Anis dah ok cuma wawa masih on-off demam tuh sampai hari ni. Layan jelah gambar bawah ni..kepala weng weng lagi ni, gambar pun tak beredit..tengok sebijik2 camtu lah yer

Teruk betul muka orang demam

splash time...anis pon menggeletiks tengok air

baru sampai

Dinner..RED theme

Hbby dapat hadiah

meja VVIP

goodies


Thursday, 17-Jul-2008 05:54 Email | Share | | Bookmark
Siaran penutup untuk minggu ini

 
 
 
Siaran penutup ye puan-puan dan adik-adik.Bukan tutup untuk selamanya, tutup untuk minggu ni jer. Esok Wawanis & Co akan bertolak ke Summer Set Rompin bagi memeriahkan Hari keluarga company hbby. So.. everybody, please miss me okeh . Sesiapa yang dok dekat2 situ bolehlah tinggal mesej kat komen dibawah. Kalo boleh mengekses internet saya akan bersiaran dari sana mana tau boleh jumpa kan. Ni tak berapa sedap hati sebab wawa demam. Harap2 kebahlah demam dia sebelum pagi esok.Amin

Ni hadiah yang dikirim oleh Watie-mama Mya http://quefamily.blogspot.com/ dan Sue-mama Maryam http://sweetheartmama.fotopages.com/ tuk budak demam. Xceli parcel ni sampai hari ahad tapi ibu baru sempat ambik gambo semalam.

watie, buku ni patutnya ada 2 kan, satu wawa dah bawak ke taska nak tunjuk kat kawan2 dia

Ni dari sue~mama maryam. Ma kasih yer..boleh pakai masa pamely day nanti

Ni saya kopipes info yang saya cilok dari fp wawa senior http://ssalwa.fotopages.com/.
Jom la kita tgk2 pangkal nama kita tu apa karektor yg dipancarkan..
Saya ambik A-Untuk Awatif&Annisa(my lobely dotter), S-untuk Sabariah(sayalah tu), W-Untuk Wahab (my beloved ubby)

Quote:
A

Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan selain bijaksana dan cerdas. Kelemahannya, sangat mudah berasa hati, dan mudah mengeluarkan kata-kata pedas ketika meluahkan perasaan marah. Meskipun begitu marahnya mudah reda.

S

Pandai dan tekun dalam mengejar cita-cita. Tidak suka pada orang yang suka memungkiri janji. Kelemahannya mudah tersinggung selain sukar menahan emosi. Jika sudah emosi marahnya meledak-ledak.

W

Ramah dan mudah simpati. Sikapnya amat menawan. Punya toleransi yang tinggi dan ringan tangan. Keras kepala dan sukar diatur, tetapi hatinya boleh dilembutkan dengan kesabaran dan kelembutan.


Sesape yang nak tengok peribadi yang berasaskan pangkal nama memasing boleh click kat fp wawa. kalo saya cilok semua kan disaman dek wawa senior lak .


Wednesday, 16-Jul-2008 00:17 Email | Share | | Bookmark
Story from saturday till today

 
 
 
View all 16 photos...

Gambar si kembar sepupu wawanis. Cute dan sangat kecik. Berat lahir si kakak 2.3 dan adik 2.1kg. Salasilah keluarga kami ada juga yg beranak kembar.Mak sedara Ibu (Adik bongsu tokki) kembar lelaki dan yg ni sepupu ibu kembar pompuan. Tengok twins ni rasa cam nak beranak kembar lak

yang spoilnyer, lupa plak nak tanya nama si kembar ni








Ni gambar pagi tadi.Masih panas lagi yer . Si kenit Anis bangun tido, nampak je durian terus tunjuk suh cekoh(kopek). Memang antu durian btol la dia ni. Kebetulan semalam ada pasar malam kat sini, durian plak murah 10ingit 8-9 biji..tu yg beli banyak tu. kena berbelanja secara berhemah..'MURAH & BANYAK' , tapi tu bab makanan la kalo bab minyak..kita bayar MURAH dapat SIKIT...



Ibu wawanis nak promote fp Ida http://nisasyuhada.fotopages.com/. Sesiapa yang nak oder baju boleh tengok kat sini. Ada baju branded kanak-kanak..seperti Guess, OshKosh, Carters, Polo. Baju-baju tuk raya pon dah ada. Jom kita serbu

Quote:
Ramai betul yang mendoakan ibu wawanis dapat anok kembor, ma kasih.Mudah-mudahan masin mulut korang dapatlah den anok kembor. Masa tu baru la tak terkencing terberak


Sunday, 13-Jul-2008 01:17 Email | Share | | Bookmark
I'm a Daily Blogger AWARD !!!



Sejak 'berfotopages' ni kalo tak silap dah dua kali dapat AWARD. 1st AWARD Hari Ibu dan kali ni AWARD Daily Blogger. Terima kasih pada Zura -Mama Dina&Arissa yang sudi kongsi AWARD dengan saya..

Quote:
[size=18]Dan nih syarat utk pemerimanya..."This award is to be given to blogs that have at least 3 posts per week"...Saya nak share AWARD ni dengan.....tara....

Kak MaDiHa ~ http://mamawandiha.fotopages.com/
Iza-Mama Haikal ~ http://http://adamdanishhaikal.fotopages.com/
Sham-mama Echa ~ http://onniesham.fotopages.com/
Farah Shrewsbury ~ http://yongfarhana.fotopages.com/
Zana-Mama Batrice ~http://batrice07.fotopages.com/
Ina-Ibu AimanArissa ~http://ctazlina.fotopages.com/
Linda-Ummi Ghazi ~ http://vitamine.fotopages.com/
Ciklinn ~ http://ciklinn.fotopages.com/
Fazza Rinna cute ~ http://fazzarinna.fotopages.com/
Feqah Aweks Nogori ~http://srsfeqah.fotopages.com/[/size]


Thursday, 10-Jul-2008 06:40 Email | Share | | Bookmark
TAG kali pertama

Agaknya sebab nengok fp saya lama tak berapdet maka Pn zura pon menTAG saya. Disebabkan esok & lusa cuti wekend kat ganu ni maka saya terpaksa la jawab hari ni gak, kan tertunggu-tunggu plak peminat saya...Sengal betul ayat saya kan ..hihi
Quote:
dah siap...so, skg saya nak tag

1- kak ct
2- oli
3- aida
4- linda
5- kak iza
6- tie
7- kak has


Inilah dia malamkali PERTAMA dalam hidup saya....


Quote:
1. KALI PERTAMA NAIK KAPAL TERBANG
Tak pernah naik la, passport saya lagi 3 tahun nak expired.Pss..Bi sebelum xpired kita gi Londong neh Wat dulu pon sebab gi melawat Thailand.

2. KALI PERTAMA MELAHIRKAN ZURIAT
22.05.05..melahirkan puteri saya yang tak sabar-sabar nak tengok dunia .


3. KALI PERTAMA PEGI OVERSEA
Tahun 2004...Jiran paling dekat sekali.Thailand .

4. KALI PERTAMA DUDUK JAUH DARI KELUARGA
Tak pernah..dari blom kawin sampai anak dua masih dok bawah ketiak mak... Kalo ada pon yg jauh sket gi rombongan masa sekolah dulu.


5. KALI PERTAMA MERASAKAN DIRI GEMUK
Tak pernah rasa gemuk..rasa tembam sket-sket adalah


6. KALI PERTAMA BEKERJA
Lepas SPM..jaga anak sedara. Dapat gaji kira kerja la kan.

7. KALI PERTAMA BERCINTA
Masa form 4. Cinta monyet ke ungka tak taula. Maklumlah form 4 tahun main2 ..form 5 kena study gila2 dah for SPM, tapi saya tak study gila2 pon..stido gila2 adalah


8. KALI PERTAMA MERASAKAN DIRI CANTIK
1st time kena puji dek hbby. sape lagi nak kata saya cantik kan kalo bukan hbby saya..lab u abbi


9. KALI PERTAMA MASUK PANGGUNG WAYANG
Masa zaman sekolah gak..form 4...tahun onemon..tengok citer mende tah lupa dah.Kali ke dua masa umur 20an tengok citer mami jarum hari raya ke 2.Dok sit depan sekali sebab panggung penuh.nak ke habis satu filem tu sakit tengkuk den..dok terlengok.Apara..org tanya kali pertama saya jawab kali kedua


10. KALI PERTAMA MASUK WAD HOSPITAL
Masa mengandung 29minggu sebab darah tinggi. Punyalah kelakor 1st time pakai baju spital yg besor giler boleh muat tiga org





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net