Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Aug-2008 00:38 Email | Share | | Bookmark
AWARD again !


Thanx to Ctone http://sitione.fotopages.com coz sudi share award anak beruang yang comels ini . Sekor je ker CT? sure akak berebut dengan kenit wawa&anis nanti ni

Ni plak sekuntum munge rose dan beberapa kuntum waterlily (betulkah mana bunga ni) belasah saja labu... yang saya kidnap dari fp ct. Saya nak pass award dan bunga ni kat awak-awak semua laks .

Watie ~ http://shahwatie.fotopages.com/
Nurul ~ http://fauzana78.fotopages.com/
Ciklinn~http://ciklinn.fotopages.com/
Zai ~ http://zbintim.fotopages.com/
Zuera ~ http://jasfyra.fotopages.com/
Sue ~ http://sweetheartmama.fotopages.com/
Iza ~ http://adamdanishhaikal.fotopages.com/
Zana ~ http://batrice07.fotopages.com/
Wawa senior ~ http://ssalwa.fotopages.com/
Puan pengkesuri ~ http://fazzarinna.fotopages.com/
Kak Azue ~ http://azueriena.fotopages.com/
Ida ~ http://idida.fotopages.com/
Farah ~ http://farahbakty.fotopages.com/

Kengkawan yang saya tak mentioned nama tu janganlah berkecil hati yer, sesungguhnya saya sayang semua kawan-kawan kat fp ni.






[url=http://www.glitter-graphics.com]


Sunday, 17-Aug-2008 00:14 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Puan Pengerusi AKA Fazza Rinna

Hari ni besday Pengerusi Team Ketupat Bawang http://shahwatie.fotopages.com/?&page=2 . Sesape yang blom kenal gi la berkenalan dengan mengklick kat sini http://fazzarinna.fotopages.com/ dan kepada sesape yang dah kenal silalah berpusu-pusu ke fotopages beliau untuk meng'wish' sempena sebeday beliau itu. Sekian dimaklumkan. Terima kasih .





Wednesday, 13-Aug-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
Saya sudah apdet hehe

akok
camboh goreng simple
akok ganu
View all 7 photos...
Ramai gak kawan2 yg prihatin tanya nape lama saya tak update. Rindukah korang semua kepadaku . Jangan muntah darah baca ayat ini okeh Actually saya xde mood nak update, yelah kamera takde kan. Nak tepek gambo2 lama kan orang jemu lak. Tapi, untuk tidak menghampakan harapan org yang suruh saya update tu saya pon dengan gigihnya mencari gambar2 lama yang saya belum tepek lagi. Inilah hasil dari pencarian saya itew. jom layan.zass

Pada adik2 atau kakak2 yang tak kenal, ni buah asam gelugur AKA asam keping

Close-up asam gelugur

Daging masak merah...Resepi last yg sempat ambik gambar sebelom nikon wat hal

Camboh AKA taugeh kasar goreng (resepi orang malas)

Pecal pauh muda..resepi asal guna buah macang

Akok ganu..Ini ori punya..sekarang ramai org wat bubuh ibu(yis) nak suh kembang dah x beh jadinya

Sangat best, tapi manis leting ar..kak MaDiHa xleh makan bebanyak


Quote:
Untuk makluman semua sajian di atas diproses sendiri kecuali akok. Nak buat akok ni sangatlah leces, kena pakai sabut, api atas bowoh (Pakai dapur gas tak aci yer). Kalau nak makan setakat 5-10butir tu baik beli jer. Kalu zaman dulu2 ni, sape tak reti buat akok kira tak 'pass' lagilah nak bersuami


Sunday, 3-Aug-2008 08:33 Email | Share | | Bookmark
My lil princess milestones & Frendship weeks

 
 

Lama btol tak apdet perkembangan anak2. Asyik tpek gambo hinggakan lupa nak tulis progress babykasih(nama timangan baru w@w@) dan babyana (Anis).Sebenanrnya saya suka bagi nama timangan kat budak berdua ni.Bukan satu nama tapi macam2 nama saya panggil. Macam wawa masa kecik dulu saya panggil cempaka sari, cinta hati..macam2lah nama yang teringat di minda. Anis plak selain nama babyana, saya panggil yang halus yang tulus (sebab anis ni sangatlah cenonet) . Kengkadang saya panggil dotter berdua ni 'nyawa ibu' tapi hbby marah plak saya bahasakan bebudak tu dengan nama ni. Agaknya dia jeles sebab dia bukan lagi nyawa saya sekarang



wawa's 3 yes 3 mos milestones
Dah jadi macam nenek. Haritu masa nengok anis panjat tangga dia cakap "Ala cucu aku " kan ke ayat nenek dia pakai tu
Masih lagi nak berbaju kurung bila ke taska.Siap suh iron plak tuh
Masih takut bila bawak ke kedai gunting.Terpaksalah ibu yg amatur ni make over rambut dia.
Makanan kegemaran masih lagi yg berasaskan ayam.Tak kiralah ayam goreng kfc, ayam pasar malam, ayam masak merah..bargedia ayam, yg dia paling ske sup kaki ayam
Dah reti sayang kat adik.Sekarang dah pandai jadi pelindung adik.Kalo dulu asyik jeles jer, skrg mesti dia mengalah dgn adik.
Paling suka iklan horlick..Ho..Ho..Ho



Anis 1 yes 5 mos milestones
Gigi masih belum tumbuh la
Rambut lambat panjang..kerinting ikut sape tah
Dah reti panggil nama penghuni rumah nenek ni.Cam Tok, ayh de, Pok, ayh tih..Ibu dia panggil babu, kakak plak tatak, Abi dia panggil haha boleh agak tak b*bi..sabor jelah ek
berat naik 500g. jer dlm masa 2 bulan.
Suka minum air masak
Kalo outing, shopping ker mesti nak jalan sendiri, dah ler dia tu tak tinggi mana kang sesat plak

Bila yer Hari Kawan Sedunia? tadi ada seseorang PM saya & wish Happy Frendship Day. Saya pon teringat nak wat entry tuk semua kawan kesayangan saya tak kira di alam fp, blog, ym. frendster..silent reader saya ..haha statment perasan macam ramai peminat




Quote:
Ku persembahkan gambar-gambar lama saja. Memandangkan ramai yg meracun saku supaya beli kemera baru, so daku pon maracun en hbby plak .Tapi kan bila hbby kuar statmen ini "hari tu kata nak beli oven??" so daku terpaksa buat pilihan.Memang dah lama teringin nak beli oven milux cam kak liza http://hanieliza.fotopages.com/?entry=1195713.rasanya cam beli milux dulu kot . Milux ni kak liza dah guna 12 tahun tau.Sebab tu dia berani rekemen saya suh beli



Wednesday, 30-Jul-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark
En nikonku rosak

ketot je wawa kan
mari kakak ajar
kat taska
View all 7 photos...
Kepada kengkawan semua, sape tau kat mana boleh repair kamera. En nikon saya ni wat hal ler.Bila on jer dia kuar lense error. Sangat geram sebab tak dapat nak apdet fp lagipun banyak gambar yg menunggu turn utk di publish kat dalam tu. Ni saya tepek gambar 2 lama jer. Gambar macam2 aksi budak wawa. tak best la kalo apdet tapi xde gambar..bak kata orang siapalah fotopages tanpa photos.hehe.Tu dia english terabur

Dengan kak danisha>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>kat taska

Alif, ba, ta

double storey buai hehe

Apa punya pesen la ni

Quote:
Huhu..semalam dah pi kat Dealer nikon tanya pasal kamera. Depa kata lense rosak. Kos pembaikan paling murah 300 tapi berkemungkinan mahal lagi . Ibu tengok nikon L18 baru 399.00, cam tak berbaloi jer repair.Baik beli baru terus. Apa pendapat ibuks2 dan kawans2 semua


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net