Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Sep-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidil Fitri

 

Selamat menjalani ibadah puasa dan selamat menyambut Aidil Fitri yang bakal menjelang tak lama lagi. Stereotaipnya ayat . Disebabkan ada sorang dua kengkawan fp yang bertanya nape lama saya x apdet dan nape saya tak kirim kad raya ke fp kengkawan, maka sebagai seorang kawan yang sangat sporting dalam kebizian saya menggagahkan diri wat kad yang tak seberapa ni. Pada kengkawan yang menghantar kad tak kira di maya atau menggunakan posto, saya ucapkan ribuan terima kasih..ayat stereotaip lagi . Pada yg kepilkan duit raya bersama kad tu, ni ucapan ma kacih dari wawanis.



Note** : Pada kengkawan yang mana saya blom tepek lagi kad rayanya kat sini, insyaAllah saya akan tepek. Ma kasih atas tanda ingatan, meriah fp saya dengan kad2 yg daboom semua ni. Sayang korang




Kad raya dari Meorjay

Zana
Watie ku sayang
Kak Azue
Sal
Abg Jeff
Ciklinn
Wawa senior
Iza
Oli
MyaIna
CtOne

Lieya


Sunday, 21-Sep-2008 00:02 Email | Share | | Bookmark
Kad raya dah sampai

 
Alhamdulillah, tahun ni banyak gak dapat kad raya. 1st card yg ibu terima ialah dari Luna yang berada di Perak http://kakluna.blogspot.com/. Pastu sampai lak kad dari Jun http://junaidah365.fotopages.com/ dan Iza http://adamdanishhaikal.fotopages.com/ dan beberapa kad lagi dr kengkawan sekolah. Dah lama tak dapat kad banyak camni, kalo adapon dulu masa sekolah .
Ni plak kat raya yg ibu terima kat maya. Thanx zira, ingat kat akak

Award dr Rinna, sorry rina lewat sket tepek

Kad raya dari papau..sangat segondon mereka sekeluarga kan

Zai pon kasik kad raya gak...ma kasih yer


Sunday, 7-Sep-2008 00:48 Email | Share | | Bookmark
Award Sempena Ramadhan dan home made dried jelly

blom kering
buruks benor rupa agar2ku ini
 
View all 4 photos...
Walaupun hari ni dah masuk 7 Ramadhan, ada lagi insan yang sudi bagi saya award. Sape lagi kalo bukan adik saya yg cute merangkap kakak angkat wawa . Ulr dia takyah tulis la yer, semua kengkawan fp dah tau kot .

Setelah Mengenalpasti Mangsa Yg Sesuai, Sila Tinggalkan Pesanan Di Blog Mereka
Lastly, Jgn Lupa Tempek Url Kalian Sebelah Url Wawa Kat AtasTuh...
Wawa Telah Menerima Tag Ini Daripada MamaFami
Seterusnya Wa Nak Bagi Tag Ni Kepada 5 Orang Kengkawan Fp wa....
Mereka-Mereka Yang Terkena Adalah Seperti Berikut:-
1) Tie Mama Bukhari ~http://hotchickmama.fotopages.com
2) Tuty ~http://tutcute.fotopages.com
3) Mira ~http://mirajohar.fotopages.com
4) Tie Wawa Junior ~http://wawanis.fotopages.com
5) Salmah~http://salmahmdaleb.fotopages.com


Quote:
Ni plak saya terima dari Srsfeqah yang nun jauh di Johol. Ma kasih yer feqah. Ni macam masjid terapung kat negeri akak jer

Rasanya takyah la saya panjangkan award ni memandangkan ramai yang dah dapat. Wa, Feqah takpe kan


Ni tag sempena ramadhan yang abg meor http://meorjay.fotopages.com/ kasi. saya sangat berbesar hati menerima tag ni. Nengoklah tu, ni atok dengan cucu ke anak dgn ayah ni .Apalah agaknya rahsia awet muda Abg meor kita ni yer


Ni agar2 kering yang saya buat last week. Rasanya cam tak sempat makan raya jer.

Agar-agar kering

100gm agar2 (Saya guna yg jenis panjang, bukan powder)
1 liter air
1kg gula(Saya kurangkan kepada 800g saja)
100g gula batu
Daun pandan
Pewarna (ikut suka)

Cara-membuatnya
1. Masakkan agar2 hingga larut.
2. Masukkan gula, gula batu dan daun pandan.
3. Bahagikan mengikut warna.
4. Sedia dipotong apabila agar2 sudah keras
5. Jemur selama 3-5 hari (Bergantung kepada cuaca)


Thursday, 28-Aug-2008 01:24 Email | Share | | Bookmark
Makcik Kayo & Ed mubarak

 
 
Hehe..saspen jer title kan. Sebenarnya bukan kaya harta tapi kaya award. Bulan ni banyak sungguh dapat award. Kali ni dari En Mar Gebu http://tiffinbiru.blogspot.com/. Terima kasih Abg Mat sebab sudi panjangkan award ni pada saya. Kiut sungguh tweety tu, bunga tu pon saya ske Cam tau2 jer saya ske kaler pink



Quote:
Hadith Perihal Ramadhan Dari Abu Hurairah radhiyallahu 'anhu, Rasulullah Sallallahu 'Alaihi wa Sallam bersabda : "Semua amalan anak adam adalah untuknya kecuali puasa, karena puasa itu untuk-Ku dan Aku akan membalasnya, puasa adalah perisai, jika salah seorang daripada kalian sedang berpuasa, janganlah berkata keji dan meninggikan suara, jika ada yang mencercanya atau memeranginya maka ucapkanlah : Aku sedang berpuasa. Dami dzat yang jiwa Muhammad berada di tangan-Nya, sesungguhnya bau mulut orang yang berpuasa lebih wangi di sisi Allah Azza wa Jalla daripada bau misk. Orang yang berpuasa mempunyai dua kegembiraan, jika berbuka mereka gembira, jika bertemu Rabbnya mereka gembira kerana puasa yang dilakukannya (Muttafaqun 'Alaih)




Sunday, 24-Aug-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark
AWARD dari Zira & Adik Afiq, siapkan tugasan dari Kak Atty Along

 
 
 
View all 5 photos...
Terima kasih adik Zira http://azieyra82.fotopages.com/sebab sudi share award yg kiut miut ni dengan akak. Sebab award ni sangat comey akak nak tepek bebanyak. Ske ati je kan



Ni plak AWARD dari Adik Syafiq. kemain lagi ensem boy ni, Nasib baik wawanis kecit lagi.Kalo tak nak gak auntie kenen2 hehe.ish marah lak parent si Syafiq ni nanti. Gurau saje ok . Apapun ma kasih sebab sudi bagi award ni pada kami yer


Dan ni plak TAG dari kak Yatt

Tugasannya senang saje....Tag No 5. Saje je wat cepat (sebelum puasa). Kot dah puasa nanti mana tau bz nak berterawih, bertadarus, nak wat kue raya lagi kan








[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net