Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Oct-2008 03:35 Email | Share | | Bookmark
Rentetan peristiwa

jong kite gi mesre mooo
entrance
gian je nak gi hari-hari
View all 18 photos...
Khamis 23-10.08

Berkuatkuasa Oktober 08 every thursday woring hour ibu dipendekkan sejam, so balik kje terus merewang ke Mesra Mall. kengkawan seme ada dengar tak iklan mesra mall.."Jong kite gi mesra moo... "



Giant ke-2 kat Ganu...sian btol org Ganu kan..xde pilihan

Nampak tak kedai apa yang kami masuk ni


wajah terbaru wawa bambam........................Anis..tak berubah tetap cenonet





Jumaat 24.10.08
Bersantai di pantai Kemasik. Pada yang belum pernah sampai ke kemasik, kat sini ada dua port tempat piknik. Yang ni dipanggil Tampin, dan satu lagi dipanggil Kuala http://wawanis.fotopages.com/?entry=1435950

Banyak cengkerang siput kat sini.Buleh boh dalam aquarium

Ni nak tunjuk gigi budak kenit ni.Ingatkan kuar gigi emas ke hape kan .Dah nak masuk 19 bulan baru la muncul giginya.

Tak rata lak tu.Ikut gigi sapelah agaknya

Gigi atas baru nampak sebatang

Presenting Adriana Nadirah, kazennya wawanis.lahir sehari sebelum kita sambut Ramadhan.

Anis panggil yana ni adik baby , Dia bahasakan dia adik Anis, nak gak ada adik kat depan

Quote:
Note :
Hadiah misteri pengomen ke-30 sempena besday Ibu dibatalkan atas sebab2 teknikal . Walau bagaimanapun hadiah ditunda untuk entry ini (26 Oktober) Pengomen ke ?????(dirahsiakan) akan menerima hadiah misteri tersebut . Aci gitu..acilah yer


Tuesday, 21-Oct-2008 00:53 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday To Me & Hadiah misteri untuk pengomen ke 30

 
 
 
View all 4 photos...


Alhamdulillah dah masuk 30 tahun usia Ibu. Selamat tinggal era 20-an hehe...Alhamdulillah setakat ni ibu diberi kesihatan yang baik oleh-NYA, dikurniakan anak-anak yang comel macam ibunya dan ada suami yang sporting . Moga kebahagiaan ini berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.


Nilah besday girl nyer Layak lagi ke dipanggil besday girl

Nilah plak budak comel anak besday girl

Sorang lagi budak comel anak besday girl

Hbby besday girl..buat masa ni tengah kerja kat pelantar minyak sana, so hadiah KIV la yer

Quote:
Buat peromen-peromen sempena besday empunya fp's

RinNa ~ kerana beliau merembat 5 komen teratas, nantikan hadiah misteri dari empunya fp.
Feqah ~ Awet mudakah..ma kasih, rahsianya amalkan makan pegaga, dengan akarnya sekali okeh
Watie ~ Aku dah dengar ko nyanyi, nampaknya ko kena pi cari mentol la..mentol tau bukan mentor hahaha
Zai ~ Tua2 pon nak celebrate gak kan zai, apapun layanzzzzzz.
Fia ~ Yeker awet muda Fiza, agaknya sebab K Tie ni cenonot orgnya, tu yg x nampak tua..perasan btol hahaha. Ha,ah wawa tu muka dia sejibik cam muka akak masa kecik, boolat jer
Wawa~ Ma kasih atas doa dan ucapan .Hari-hari nungguin incik posto ni wa
Ieda ~ Nyanyikan lagu besday utk kita yer..ma kasih
yaR-T~ Terima kasih.Amin
Nurul ~ Aku dah tengok kek yg kau baked tuk aku tu, cumey sayang nak potong weh, bukan apa kang jadi batu belah lak pc bos aku ni
Emy ~ Ma kasih Emy. Selamat memeriahkan dunia fp kembali
Wak Kumis ~ Terima kasih wak. Moga doa tulus wak mengiringi kehidupan saya. Amin. Suka tengok utube yang wak hantar tu, ini kalo wawa dotter saya tu tengok mesti kedek2 menari
Mirajohar ~ O..sebaya rupanya kita, Mira nyer besday dah leps blom? Ma kasih atas doa kudusmu


Jom layanz youtube yang wak kirim nii



Sunday, 12-Oct-2008 07:36 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Hari Raya

 
 
 
View all 10 photos...
Gambar masa hari raya blom leh apdet lagi coz ada dlm enpon hbby. Ni gambar masa Majlis Hari Raya kat kawasan perumah saya. Harap maaf, kualiti gambar kurang memuaskan coz ambik guna cik NOrKIAh jer harap maklum.



Pertandingan Gerai Tercantik

Gerai buah

Gerai minuman

Gerai laksa

closed-up gerai laksa- menang tempat pertama


Wednesday, 8-Oct-2008 02:56 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Anniversary my fp's

 
 
 
View all 5 photos...
Fotopages saya dah berusia setahun. Betapa cepat masa berlalu, rasanya cam baru semalam zura http://jasfyra.fotopages.com dok ajar saya camner nak upload gambar, nak besarkan gambar, nak edit itu ini.Zura nilah guru pertama saya. Thanks laling . Tak lupa juga buat kengkawan lain yg ajar saya guna flickr, scrapbook flaire, bighugelabs, caption it, phoposcape..thanks a million !!!


Nilah gambar header pertama fp saya

Pastu saya tukar ngan yang ni lak

Yang ni last la sampai ujung tahun kot


Wawanis masa jumpa Iza mama haikal kat rmh uncle Iza

wawa beramas mesra dengan anak tuan rumah .Gemutnya aku


Sunday, 5-Oct-2008 01:19 Email | Share | | Bookmark
October... it's coming !!!

 
Oktober muncul kembali..apalah agaknya yang spesel pada bulan oktober ni ye . Ya betul..kengkawan memang pandai..besday saya . Dan yg bestnyer ulangtahun fp http://wawanis.fotopages.com pon jatuh pada bulan sepuluh. 9.Oktober ni genaplah setahun saya berfotopages. Terima kasih pada kengkawan yang tak putus2 memberi semangat kepada saya agar terus update fp, yg slalu bagi award yg mana menaikkan lagi semangat saya untuk terus berkecimpung dalam duni fp ni, juga tak lupa buat pengomen2 setia saya . silalah muntah ijo dengan kenyataan berunsur 'perasan' di atas .Apapun







[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net