Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Apr-2008 03:10 Email | Share | | Bookmark
meh layan gambar aktiviti budak2...

 
 
 
View all 12 photos...

Kelambu gergasi...pernah tengok, abaikan bilik yg bersepah itu yer

Didiklah anak anda menabung

wawanis wif kazen, danisha

mek rempit junior


Anis tolong ibu kemas lemari >>>>>>>>>>>. bobkakak the builder

Anis wat warming up

Quote:
Ni masa takde air aritu, tumpang mandi di telaga rumah neber, kemain ske wawa 'mandi lage' asyik suruh nenek kara(timba) air jer..lenguh nenek dia


Sunday, 13-Apr-2008 03:53 Email | Share | | Bookmark
Donut 'Epal Besar' +Anis demam + Majlis Pertunangan CT

 
 
 
View all 9 photos...


Entry ni ditujukan untuk Mya http://masmaya.fotopages.com di atas kerelaan hati beliau mentapaukan big apple untuk wawanis & co . Act ibu nengok donut ni kat fp maya aritu, kebetulan maya plak nak balik kemaman so dia tolong beli dan hantar hingga ke Kerteh lagi. Susah payah betul, tqvm Puan Maya & En Masrun.Ibu Wawanis nak minta maaf bebanyak kat maya&hbby coz xleh jumpa lama memandangkan anis yg demam+meragam, nak amik gambar pon x sempat. Next time kalo balik kemaman bgtau yer, nanti kita plan baik punya .



Cik Anis kita demam plak stat dari khamis sampai sabtu. Betol2 menspoilkan plan ibu.Patutnya Jumaat tu nak jumpa Maya(makan+sembang) pastu nak attend CT nyer majlis tunang(pergi jugak tapi sekejap jer). Sabtu tu plak Ibu ada bengkel solat so terpaksa cancell gak. Sian plak nak tinggalkan Anis. So dua hari tu dia sayik berkepit dgn ibujelah.Sib baik hari ni dah okey, so belehlah ibu gi kje.



Ini plak majlis pertunangan Ct dan Masarawi. Selamat menjadi tunangan orang Ct . Moga berkekalan hingga ke jenjang pelamin, hingga ke akhir hayat.Amin



Thursday, 10-Apr-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
hadiah sebeday lagi

pis style anis
muka macam gong(sombong) je kan
senyum tutup mulut
View all 8 photos...
Ni hadiah sebeday dari watie http://ayuni7805.fotopages.com/(Ma kasih yer watie, dari jauh pos push car ni). Ibu asyik upload gambar hadiah yang org bagi jer kan..Ibu bagi apa plak kat Anis .Akceli ibu x sempat beli paper lagi . Sabar nak yer


Pose istimewa dari anis>>>>>>>>>>>>>>>>>>>dah mengatur langkah...

Lagi dari Watie-mama Mya

wawa dah conteng lukis dalam ni watie


Tuesday, 8-Apr-2008 03:11 Email | Share | | Bookmark
Entry campur2

main masak2
wawa demam
wawa sebelum demam
View all 7 photos...

main masak-masak

ske ngat posing gini, sabau jelah anak aku ni kan

kakak demam....sian anak aku ni

wawa sedang 'mengerjakan' telinga anis

berura-ura ingin menumbuk adik plak

Bila ibu perasan, dia pura2 menggeletek adik

memaksa adik senyum dengan hasil geletekannya


Sunday, 6-Apr-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
Calendar for April

 
Present from zura 2 anis
present from ibu 2 abi
View all 6 photos...
Sudah terlewat untuk 'mengcreate' kelendar sempena birthday En Hbby. Bulan lepas dah buat untuk Anis, bulan ni untuk Hbby, InsyaAllah next month untuk Wawa plak.




Hadiah yang ntie zura bagi...tuk anis

hadiah dari ibu ...utk abi
Sesape yg nak beli baju ni sila click di sini http://ferrari-apparel.fotopages.com

Besday kad dari ibu...tuk anis[/color]
Quote:
Memang tiap2 tahun ibu buat kad sendiri utk anak2 ibu.wawa dah ada dua(1st & 2nd besday) ibu laminated dan simpan elok2 dalam file.Nanti ada masa ibu tepek kad wawa plak yer.Biasanya kad tu (kertas A4 yg bercorak) ibu tulis, doa, pengharapan, kata2 perangsang utk anak ibu.Moga2 bila diorang besar nanti, diorang tahu menilai kasih sayang ibu


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net