Wawanisolehah
By: wawanisolehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jun-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
wawa birthday bash

 
baju besday girl
 
View all 32 photos...
Ni gambar celebration besday wawa hari sabtu baru ni. Tak ramai kanak-kanak ribena yang dapat datang coz depa2 semua gi bercuti. Kali ni sambutan tak semeriah last year. Key..enjoy da pix




Birthday girl..tak sabar-sabar suh potong kek

Kek..dua kali kena tamparan wanita oleh anis hehe




Kemain semangat lagi tiup lilin

Sempat lagi jilat icing tuh

yey!yey! dah boleh potong kek

Penat melayan tetamukah

pelayan kecik...sibuk kutip pinggan>>>>>>>>>>>>>>Muka budak busyuk

Quote:
Mommies2 sekelian & Wak Kumis, nampaknya lebam kat pipi wawa dah sembuh, nasib baik tak tinggal bekas, kalo tak saya menyesal seumur hidup.wak siap nak report teledera..jangan wak..kalo saya masuk jel sape nak jaga budak2 ni


Sunday, 1-Jun-2008 00:49 Email | Share | | Bookmark
Jawab TAG dari Puan Zura

 
Hehe, jawab tag kje senang kan..takyah nak pikir -pikir panjang cam jawab soklan periksa. Meh selongkar kad-kad dalam wallet ibu

no1. Mestilah Kad Pengenalan
no2. Lesen memandu
no3. Kad maybank
no4. Kad CIMB
no5. Membership Elken
no.6. Kad BSN arwah ayah
no.7. Kad BSN saya
no.8. Kad BSN mak
no.9. Membership kad anakku
no.10.kad Maidin..nampak sgt suka borong sakan mat maidin kan

Actually banyak lagi kad yang yang saya tak interframe kat sini, ada dalam wallet satu lagi kat rumah.Sebab nak jawab TAG ni cepat so kita ignore jelah kad2 tu yer

Saya tak tau nak TAG sape lepas ni sebab Puan Zura dia sangan kiiijam .Dia telah menTAG semua mangsa2 yang ada dalam kepala saya ni..Opss ada lagi yang belum kena, so bolehlah saya memanjangkan TAG ni.
1. http://vitamine.fotopages.com - Linda
2. http://ashanida.fotopages.com - As
3. http://ladylike80.fotopages.com - Fiza
4. http://adamdanishhaikal.fotopages.com - Iza
5. http://onniesham.fotopages.com - Sham

Harap-harap mommies berlima ni belom kena tag lagilah yer


Thursday, 29-May-2008 06:28 Email | Share | | Bookmark
Gambar budak2 & belajar edit gambar

 
 
 
View all 12 photos...



Anis mangsa keganasan sendiri...cedera terantuk iron board

Tertidur selepas mendendangkan lagu keroncong menangis

Budak banyak mulut...tangan tu dia conteng dgn marker

Buat muka geram

Farhan & Dina...kembar tak seiras..Muka farhan macam Haikal kan...http://adamdanishhaikal.fotopages.com/haikal

My editing...

belajar edit gambar

Stadium Ahmad Shah..under constructions

Brokoli&asparagus goreng soso tiram..sumber myresepi.net
Quote:
bahan
brokoli & asparagus
2 ulas bawang putih-cincang
2 sudu sos tiram
Cara memasak
1. Celur@ kukus asparagus & brokoli
2. Tumis bawang putih, masukkan asparagus dan sos tiram.

Senang banget kan.pejam mata pon boleh buat


Sunday, 25-May-2008 00:26 Email | Share | | Bookmark
Celebrate birthday & jalan2 Kemaman

kek sponsored by mok chek
tiup lilin
potong kek
View all 22 photos...
Alhamdulillah murah rezeki Wawa, Mok Chek dia sponsor kek utk celebrate kat taska, so without planning kek sebijik je lah sebagai santapan , kesian kawan2 wawa...

From left, aisya, masitah,insyirah, wawa, ash, syawal & nadiah

serius jer muka budak2 ni kan..baru bangun tidur atc

Syirah nilah yg pujuk wawa masa memula ibu htr kat taska ni

masing2 baru bangun tido..xde semangat

Dengan abg Luqman tgh usha menan

Dengan Ntie Zura..besfren ibu

OTW balik kemaman, singgah minum air nyor kat kijal

ikan celup tepung...

Malam Abi belanja kfc plak


Thursday, 22-May-2008 00:38 Email | Share | | Bookmark
HAPPY 3RD YEARS OLD AWATIF SYUKRIAH aka WAWA

 
 



Alhamdulillah hari ni genap tiga tahun usia anakanda kesayangan Ibu. Sedar tak sedar dah tiga tahun ibu menyandang gelaran "IBU" . Mari kita imbau kembali detik-detik kelahiran wawa tiga tahun lepas. PS tuk wawa : Bila besar nanti baca n3 ni ye sayang....

Masuk je usia kandungan 29 minggu ibu dah start kena admit sebab tekanan darah tinggi(PIH). Kuar masuk spital sampailah 31 minggu itupun asyik mintak nak balik je dgn Dr.Yelah sepanjang hidup ibu mana penah warded, ingat best ker dok spital..boring yang amat. Tanggal 21.Mei. 05 ibu baru je discharge setelah seminggu dok kat ward.makanan jangan citerlah semuanya tawor heber lembor Untuk lepas perasaan balik je rmh ajak Hbby gi makan sup tulang + kailan ikan masin..haha betul2 punya lepas perasaan. Malam tu mulalah sakit perut cam nak buang air besar start kul 3 pagi sampailah kul 9 dah kuar darah sket2. Kebetulan hari wesak, so clinik kesihatan tutup, jadi hbby terus hantar ke Hospital kemaman jarak -+ 40km. Sampai spital dalam pukul 9.30, nurse tanya adakah Ibu jatuh ker sebab bleeding yg banyak ibu tak berani bagitau yg semalam Ibu bantai sup tulang walaupun ibu ada high BP . 2-3 orang nurse kat situ pelik sebab ibu baru masuk 31 minggu tapi simptom2 cam nak besalin tu dah ada,sampailah Dr datang & katanya jalan dah terbuka suh push jer. Alhamdulillah jam 10.15 pagi bersamaan hari ahad lahirlan wawa yang kecil molek dengan berat 1.3kg. lepas check itu ini, wawa terus dikejarkan ke Hospital Kuala Terengganu sebab kat Kemaman ni takde kemudahan sangat lagi. Bayangkan punyalah nurse terkejar2 sampaikan dia lupa nak tunjuk bb kat ibu.Abi je yg sempat tengok itupun masa azan & Iqamah kan wawa sebelum dibawa ke HKT. Ibu cuma dapat menatap wajah wawa 3 hari kemudian lepas discharge.x sabar2 nak tengok tau, sebelum tu dok terbayang2 jer camnalah rupa anak ibu .


2nd birthday wif arwah Tok'ki..tahun ni sapelah nak baca doa masa besday wawa yer

1st birthday..geram tengok kek


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net